top of page
  • Yazarın fotoğrafıMarm Assistance

YENİ NESİL MÜŞTERİ DENEYİMİ VE ASİSTANS HİZMETLERİ

Güncelleme tarihi: 28 Kas 2022

Değişen dünya ve farklılaşan ihtiyaçlarla beraber hepimiz alışılmışın dışında, yeni kuralların ve yeni iş modellerinin geçerli olduğu bir döneme girdik. Böylesi bir dönemi başarıyla geçiren pek çok şirket de vardır. Bu şirketlerin ortak özelliği ise bu çağın bilinmezliklerine hızla uyum sağlamak ve yeni nesil müşteri ihtiyaçlarına yönelik atılan özverili adımlarla fark yaratmaktır. Bu anlamda şirketler tarafından farklı çalışmalar ortaya çıkar. Bunlardan biri de asistans hizmetleridir. Asistans hizmetleri, özellikle COVID 19 gibi müşteri deneyiminin yeniden tanımlandığı bu dönemde, verdiği mevcut ana hizmetlerin dışına çıkarak müşteri deneyimini mükemmelleştirecek adımlar atar. Peki asistans hizmetlerinde yeni nesil müşteri deneyimi nedir?


Asistans Hizmetlerinde Yeni Nesil Müşteri Deneyimi

Müşteri deneyimi, müşterinin beklentilerini karşılamak ve onların memnuniyetini artırmak için müşterinin etkileşimini tasarlama ve yönetmedir. Bu anlamda iyi bir yeni nesil müşteri deneyimi yaratmak için müşterinin ihtiyacı olan her alanda ‘’bütünsel’’ bir yaklaşım sergileyen asistans hizmetleri, hızlı çözümler sunmayı amaçlar. Bu hizmetin amacının iyi bir sonuca ulaşabilmesi için kas kuvvetlerinin güçlü olması gerekir. Bu güçlü yapının unsurları da şu şekilde sıralanabilir:

  • Teknolojik olarak yeniliklere hızlı entegre olabilmek

  • Teknolojik altyapıdaki yatırımların müşteri odaklı ele alınması

  • Müşterilerin değişen ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda empati kurup, ani çözümlerin hayata geçirilmesi

  • Esnek ve çevik çalışma modeli ile müşteri deneyiminde yaşanacak kesintilere hızlı çözümler geliştirilmesi

  • Müşteri deneyiminin kendine has ve kişiye özel olması

Sektörün içinde var olan herkes farkında ki internet çağında yaşıyoruz ve bu doğrultuda her şey yüzde yüz bir başarıyla isteniyor. Dolayısıyla ne kadar hızlı bir teknolojik koordinasyon sağlanır ve sisteme entegre edilirse yeni nesil müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak o kadar mümkün olur.


Yapılan bir araştırmaya göre COVID19’la beraber müşteri deneyiminin nasıl değiştiğine dair tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.



Bu anlamda yeni nesil bir müşteri deneyimi sunan Marm Assistance; tüm bu unsurlara sahip olmakla beraber, 35 senelik tecrübesiyle müşteri deneyimi anlamında da sektörün öncülüğünü üstlenmiştir. Gelişim ve değişime uyum sağlayan ve hızlı aksiyon almaktan korkmayan Marm Assistance, pandeminin hayatımıza girmesi ve değişen müşteri ihtiyaçlarıyla beraber oluşturduğu bu yapıyla müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmayı amaçlamış ve bunu başarmıştır. Sizlerin memnuniyetinden aldığı bu güçle; hizmetlerini ihtiyaç oluşan yöne kaydırıp, kapasitesini günden güne arttırmaya, mevcut örnek yapısını daha da geliştirmeye devam edecektir.

55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page